Weber buitenkeuken op maat

Waarom zou u eerst alles binnen in de keuken moeten bereiden, als de keuken ook naar buiten gehaald kan worden? Maak de stap naar een Weber buitenkeuken en til het barbecueën naar een hoger niveau!

Wij leveren buitenkeukens speciaal op maat voor Weber barbecues. De buitenkeukens kunnen wij voorzien van diverse modules. Denk bijvoorbeeld aan lades en opbergruimten, een gootsteen met kraan, kookplaat, een ingebouwde koelkast en flessenrekken.

Buitenkeuken Weber BBQ

Indien gewenst, kunnen we uw buitenkeuken ook voorzien van een échte Weber BBQ! Denk bijvoorbeeld aan een buitenkeuken met een Weber 57. Specifieke wensen voor een Weber buitenkeuken op basis van kolen of gas nemen ook graag mee in het plan. Wij leveren dus naast losse modules ook het complete plaatje! Dit maakt ons dé alles-in-een-leverancier voor Weber buitenkeukens.

De barbecues van Weber worden gekenmerkt door hun robuuste uitstraling. De barbecues beschikken over een functioneel grilloppervlak en krachtig brandvermogen. Uiteraard geldt ook bij de Weber dat er vele varianten zijn. Denk bijvoorbeeld aan uw wensen met betrekking tot een gas, elektrische of een traditionele houtskool BBQ, de grootte, het aantal hoofdbranders, eventuele zijbranders en zijtafels voor het voorbereiden van de gerechten.

Bekijk onze Weber buitenkeukens

Al onze buitenkeukens (o.a. met koelkast, wasbak en opbergvakken)

Weber buitenkeuken steigerhout

Onze Weber buitenkeukens kunnen met veel verschillende materialen worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een buitenkeuken van steigerhout, vurenhout of douglashout. Heeft u specifieke wensen voor een buitenkeuken van andere soorten hout, verschillende houtsoorten of misschien zelfs helemaal niet van hout? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een Weber buitenkeuken op maat.

Buitenkeuken Weber 57 recent opgeleverd

Afgelopen maanden hebben wij weer vele buitenkeukens, waaronder een buitenkeuken weber 57 op maat gemaakt en geleverd. Onderstaand 4 voorbeelden:

Weber buitenkeuken uitbesteden

Dit is waarom u het best ons aan het werk kan zetten voor een buitenkeuken Weber in plaats van zelf een buitenkeuken maken:

  • 5 jaar de specialist in buitenkeukens
  • Al meer dan 1000+ buitenkeukens afgeleverd
  • 100% maatwerk
  • Makkelijk en persoonlijk contact
  • Indien gewenst inclusief Weber BBQ

Wilt u vrijblijvend meer informatie of bent u geïnteresseerd in een Weber buitenkeuken van De Buitenkeuken Timmerman? Dan kunt u gerust contact opnemen. Samen kunnen we dan de mogelijkheden bespreken en wellicht zelfs al starten met een bouwtekening voor een buitenkeuken Weber!

Vrijblijvend contact opnemen