Verrijdbare buitenkeuken op wielen

Een verrijdbare buitenkeuken op wielen behoort tot een van de vele mogelijkheden bij het laten maken van een buitenkeuken op maat. De voordelen van een buitenkeuken die verrijdbaar is hebben vooral te maken met het gemak. Niet zelden verbouwd met zijn tuin en je zal dan maar een loodzware buitenkeuken moeten verplaatsen, die ook nog eens speciaal gemaakt is voor een bepaalde hoek. Dan is een buitenkeuken op wielen dé ideale oplossing!

Buitenkeuken geheel op maat

De buitenkeuken Timmerman levert buitenkeukens op maat door heel Nederland. Deze kunnen van al jouw wensen worden voorzien. Dat kan dus een buitenkeuken van hout op wielen zijn, maar ook een buitenkeuken met spoelbak of ingebouwde koelkast. Bij ons kan je je fantasie de vrije loop laten gaan. Daarnaast zijn er verschillende opties te combineren. Neem bijvoorbeeld een verrijdbare buitenkeuken met BBQ, die overigens ingebouwd is! We hebben veel verschillende barbecues op voorraad, waardoor je altijd verzekerd bent van een kwalitatief goed product dat geschikt is voor jouw buitenkeuken. Denk bijvoorbeeld aan Green Egg of Weber.

Bekijk onze buitenkeukens

Buitenkeuken van steigerhout op wielen

De Buitenkeuken Timmerman kan je buitenkeuken voorzien van verschillende materialen, zoals steigerhout of douglas. Een buitenkeuken van steigerhout op wielen is een van de populairste keuzes onder liefhebbers. Steigerhout heeft naast veel praktische voordelen ook als pluspunt dat het een van de mooiste houtsoorten is. De robuuste uitstraling in combinatie met een massieve BBQ maken van jouw buitenkeuken een echte blikvanger.

Buitenkeuken op wielen kopen

Voor een verrijdbare buitenkeuken op wielen ben je bij De Buitenkeuken Timmerman op het juiste adres. Onze vakkundige specialisten hebben meer dan 5 jaar ervaring in het maken van buitenkeukens op maat en hebben al meer dan 1000 buitenkeukens opgeleverd! Je kan er dus van uit gaan dat het product dat opgeleverd wordt van uitstekende kwaliteit is. Wil je meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord.