Buitenkeukens voor Green Egg

De buitenkeukens die wij maken zijn geheel naar uw wensen en behoeften. Bent u een doorgewinterde ‘tuinkok’, dan kunnen wij de buitenkeuken voorzien van vele opties. Zo heeft alles binnen handbereik voor een heerlijke BBQ. Wat dacht u van een Green Egg buitenkeuken met spoelbak, kookplaat, ingebouwde koelkast, verlichting en wijnrekken. Niks is ons te gek. Komt u iets tegen op social media en is dat wat u aanspreekt? Wij gaan graag voor u aan de slag, ook als u nog helemaal geen idee heeft!

Buitenkeuken met ingebouwde BBQ

Wij houden altijd een eigen voorraad barbecues aan, zodat we met de snelste levertijden kunnen werken. Zo kunnen wij uw buitenkeuken voor zien van een Big Green Egg. Heeft u liever iets compleet anders dan een Big Green Egg buitenkeuken of heeft u het liefst helemaal geen barbecue, dan is dat geen probleem. Naast buitenkeukens met Green Egg, bouwen we ook andere soorten barbecues in. Wat dacht u van een Boretti buitenkeuken of een op maat gemaakte Weber buitenkeuken. Mocht u nou een eigen BBQ hebben, die het ook nog eens prima doet? Dan bouwen we deze graag voor in. Zo hoeft u geen nieuwe BBQ aan te schaffen.

Bekijk Green Egg buitenkeukens

Green Egg buitenkeuken douglas of steigerhout?

De buitenkeukens die wij voornamelijk maken zijn van hout. Toch kunnen we daarin maatwerk bieden. Wij zijn vakmensen met jarenlange ervaring, waardoor u altijd enkel het allerbeste resultaat mag ervaren. Ook in het soort hout kunnen wij verschillen. Zo is een buitenkeuken van steigerhout met Green Egg een optie. Maar naast een Green Egg buitenkeuken van steigerhout zou u ook kunnen kiezen voor vurenhout of een douglas buitenkeuken. Alle materialen hebben zo hun voor- en nadelen. Zo is steigerhout een betaalbaarder houtsoort dan douglas, maar dient het wel behandeld te worden om de levensduur ervan te verlengen. Ook is het mogelijk om diverse houtsoorten te combineren.

Wist u dat we ook met beton werken voor uw outdoor kookvertrek? Een Green Egg buitenkeuken met beton is een fantastische blikvanger in de tuin. Steeds meer mensen kiezen voor een buitenkeuken met betonelementen in de tuin. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. We leggen maar al te graag uit wat de verschillen tussen alle mogelijkheden zijn en wat voor u de beste opties zijn.

Buitenkeuken Green Egg zelf maken of uitbesteden

Het zelf maken van een buitenkeuken met Green Egg vereist veel kennis en tijd. De meeste mensen kunnen wel een spijker op zijn kop slaan, maar het ontwerpen, maken en afwerken van een buitenkeuken opmaat is van een heel andere orde. De onderdelen zijn duur en fouten kunnen daardoor al snel in de papieren lopen. Onze ervaring is dat er vaak fouten worden gemaakt en dat het maken van een buitenkeuken wordt onderschat. Een groot deel is op te lossen door een bouwtekening van een Green Egg buitenkeuken te laten maken of te kopen. Het zoeken van de juiste materialen, het in elkaar zetten ervan en de mate van maatwerk zijn vaak wel punten waarop gezegd kan worden dat het geen slim idee is om eraan te beginnen. Een buitenkeuken is niet zomaar een kast die in elkaar gezet kan worden en alle materialen hebben zo hun voor- en nadelen die op elkaar afgestemd moeten worden voor een optimale gebruikerservaring.

Hoge kwaliteite Green Egg buitenkeuken

Waarom zou u zelf beginnen aan een groot project zoals het maken van een buitenkeuken met kostbare risico’s. Met onze jarenlange expertise in het maken van Green Egg buitenkeukens staan wij garant voor een goed en kwalitatief eindproduct.

  • De voordelen van De Buitenkeuken Timmerman:
  • 5 jaar de expert in het maken van Green Egg buitenkeukens
  • Meer dan 1000 buitenkeukens gemaakt
  • De allerbeste prijzen van Nederland
  • 100% maatwerk
  • Korte lijntjes met een vast contactpersoon
  • Supersnelle oplevering aan huis
  • Green Egg BBQ’S op voorraad

Wilt u vrijblijvend meer informatie of bent u geïnteresseerd in een Green Egg buitenkeuken op maat van De Buitenkeuken Timmerman? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met al uw vragen en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

Bekijk Green Egg buitenkeukens