Buitenkeuken BBQ

Een houten buitenkeuken is een mooie en comfortabele aanvulling voor in uw tuin of onder uw overkapping. Hiermee verrijkt u zeker het buitenleven en kunt u absoluut optimaal genieten van het comfort wat een extra keuken kan bieden. Met een door mij op maat gemaakte buitenkeuken, bent u zeker van kwaliteit, waar u jaren lang plezier aan zult beleven.

Luxe houten buitenkeuken bbq op wielen

De Timmerman kan voor u een luxe buitenkeuken maken precies op maat en zoals u wenst. Hierbij kunt u de keuken geheel zelf indelen en bepaalt u dus zelf waar u een kast of lades laat plaatsen. Al mijn producten worden zorgvuldig en met precisie met de hand gemaakt. Dus ook uw keuken zal zorgvuldig met de hand geheel op maat worden gemaakt en daarna netjes worden geleverd. U kunt uw buitenkeuken zo groot en luxe laten maken als u zelf wilt. Daarbij is het ook mogelijk om de buitenkeuken vast te monteren maar u kunt er ook voor kiezen dat deze verrijdbaar is. Dan kunt u uw buitenkeuken op wielen in de winter binnen stallen wat zeker een langdurige kwaliteit zal betekenen.

Luxe houten buitenkeuken met koelkast en betonelementen

Bij uw keuken kan ik ook extra opties leveren, die tevens ook geheel naar eigen indeling worden geplaatst in de keuken. Hierbij kunt u denken aan:

  • Ingebouwde barbecue / kookplaat
  • Koelkast
  • Wasbak met kraan
  • Flessenrek
  • Lades
  • Betonelementen

Buitenkeukens voor verschillende bbqs

Wij maken buitenkeukens voor allerlei verschillende populaire barbecues:

Handgemaakt houten tuinmeubilair

Dus bent u op zoek naar exclusief handgemaakt tuinmeubilair welke met de beste materialen op maat word gemaakt? Dan bent u bij De Timmerman op het juiste adres. Wilt u meer informatie of een prijsopgave dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.

Meer informatie aanvragen