Buitenkeuken met spoelbak

Niets is fijner dan op een tropisch warme dag de afwas in de buitenlucht doen. Deze ontwikkeling neemt in rap tempo toe en dat is niet zo gek. Want waarom binnen aan de slag als het ook buiten kan? De afgelopen jaren maken we dan ook steeds vaker op maat gemaakte buitenkeukens met spoelbal. De spoelbak wordt door ons vakkundig gemonteerd in het aanrechtblad van de buitenkeuken. Daarnaast kunnen we er ook een kraan naar wens monteren.

Bekijk buitenkeukens met spoelbak

Buitenkeukens op maat

Bij De Buitenkeuken Timmerman maken we geen standaard buitenkeukens. Al onze buitenkeukens worden pas gemaakt nadat we uitvoerig de wensen en behoeften van de klant hebben achterhaald. Hierna maken we een plan op en zullen we de buitenkeuken maken. Dit betekent dat al onze buitenkeukens maatwerk zijn. Zo kunt u een buitenkeuken met spoelbak en koelkast laten maken, maar ook een buitenkeuken met kookplaat, barbecue en verschillende kastjes is mogelijk. U kunt het zo gek niet bedenken.

Steigerhouten buitenkeuken of toch wat anders?

Voor de buitenkeukens kunt u kiezen uit diverse materialen. Wat dacht u van een steigerhouten buitenkeuken met spoelbak? Steigerhout is super populair en daar is een reden voor. Steigerhout is ontzettend sterk en bij uitstek geschikt voor het buitenklimaat. Naast de keuze voor steigerhout kunt u ook kiezen voor andere houtsoorten of zelfs andere materialen, zoals beton. Een buitenkeuken met betonelementen geeft een stoere uitstraling en is een echte blikvanger in uw tuin.

Buitenkeuken met spoelbak en koelkast

Bent u geïnteresseerd in een volledig op maat gemaakte buitenkeuken met spoelbak of misschien zelfs meer dan dat, zoals een buitenkeuken met spoelbak én koelkast? Dan bent u bij De Buitenkeuken Timmerman op het juiste adres. Wij zijn al meer dan 5 jaar de specialist in het maken van buitenkeukens met diverse modules en opties, zoals een buitenkeuken met spoelbak of buitenkeuken met koelkast.

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een prijsopgave? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen u graag!