Buitenkeuken met gas BBQ

Bent u opzoek naar een buitenkeuken met gas BBQ? De Buitenkeuken Timmerman is dé specialist van Nederland in het op maat maken van buitenkeukens met gas BBQ! Een buitenkeuken met gas BBQ is vandaag de dag super populair. Gasbarbecues zijn de gebruiksvriendelijkste barbecues in de markt. Na het aansluiten van enkel een gasfles, kunt u gelijk aan de slag en optimaal genieten van uw buitenkeuken!

Buitenkeukens met gas bbq

BBQ buitenkeuken gas of kolen

Op een tropisch warme zomeravond heerlijk genieten van mals vlees, bereidt in uw eigen buitenkeuken. Wie wilt dat nou niet? Met een gas BBQ weet u zeker dat het eten heerlijk zal smaken. Er zijn nog meer voordelen aan een buitenkeuken met gas BBQ. Het belangrijkste voordeel ten opzichte van een barbecue op houtskool is dat de barbecue na het aansluiten van een gasfles binnen een aantal minuten al in gebruik genomen kan worden. Houtskool duurt daarentegen langer en zorgt ook nog voor veel viezigheid. Bovendien is het bij een BBQ op gas mogelijk de temperatuur te regelen om zo de gerechten geleidelijk te kunnen garen.

Verschillende keuzemogelijkheden gasbarbecues

Gasbarbecues zijn er in veel verschillende soorten en maten, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Zo kan er voor uw buitenkeuken met gas BBQ onder andere gekozen worden voor barbecue met meerdere branders en een groot grilloppervlak. Naast de eindeloze mogelijkheden voor wat betreft de BBQ, kunnen wij ook de rest van de buitenkeuken geheel op maat maken!

Een buitenkeuken 100% op maat

Wij werken 100% op maat, waardoor u altijd de perfecte buitenkeuken heeft. Allereerst bespreken we natuurlijk uw wensen en behoeften. U kunt alles bij ons kwijt. Zo kunt u kiezen voor een buitenkeuken met verschillende opbergkasten, een ruim aanrechtblad, ingebouwde koelkast en meer! Hierna maken wij samen met u een plan op, waarna we de handen uit de mouwen steken. Doordat wij een eigen voorraad van BBQ’s hanteren, zijn de levertijden super gunstig! Uiteraard hebben we veel verschillende soorten en merken. U kunt er ook voor kiezen om helemaal geen of een eigen barbecue in te laten bouwen in de buitenkeuken. Alles is mogelijk.

Vrijblijvend contact met De Buitenkeuken Timmerman

De Buitenkeuken Timmerman is al ruim 5 jaar de specialist in het maken van buitenkeukens op maat en heeft mal meer dan 1000 keukens opgeleverd. Daarom kunt u er met de volle 100% van uit gaan dat we kwaliteit leveren, met garantie. Verder staat persoonlijk contact hoog in ons vaandel. U zal tijdens de werkzaamheden daarom altijd een vast contactpersoon krijgen die u altijd kan bereiken in het geval van vragen.

Een op maat gemaakte buitenkeuken met ingebouwde gas BBQ is misschien wel het allermooiste dat in uw tuin kán staan! Bent u benieuwd naar wat we specifiek voor u kunnen betekenen, heeft u vragen of is er wat anders? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen en adviseren u waar nodig.