Buitenkeuken Kamado

Koken in de tuin is met het mooie weer van de laatste jaren eerder regel dan uitzondering. Koken op uw eigen Kamado was al top, maar om het plezier van het barbequen en koken tijdens het mooie weer te vergroten is het nu ook mogelijk om te koken op uw Kamado in uw eigen buitenkeuken! Dit vergroot uw plezier tijdens het barbecueën. Wij zijn namelijk al jaren de specialist in het maken van Kamado buitenkeukens op maat. De buitenkeukens kunnen wij voorzien van verschillende soorten barbecues van Kamado, denk bijvoorbeeld aan een buitenkeuken met Kamado Joe. Op verzoek is het ook mogelijk om barbecues van andere merken in te bouwen, zoals bijvoorbeeld buitenkeukens met een Weber BBQ. Het grote voordeel is dat wij vele barbecues op voorraad hebben, waardoor levertijden tot een minimum beperkt worden! Heeft u al een eigen barbecue of wilt u er helemaal geen, dan is dat uiteraard geen probleem. We bouwen graag uw huidige BBQ in of maken een buitenkeuken zonder BBQ.

Bekijk Kamado buitenkeukens

Buitenkeukens met koelkast, wasbak en opbergvakken

Vele buitenkeuken Kamado opgeleverd

Al vele klanten gingen u voor. In de afgelopen periode hebben wij weer vele buitenkeukens voor de Kamado op maat gemaakt.

Buitenkeuken Kamado in vele soorten, maten en vormen mogelijk!

Wij leveren buitenkeukens met een Kamado BBQ speciaal op maat. Doordat maatwerk ons uitgangspunt is kunnen wij al uw wensen verwerken in de buitenkeuken! Ziet u bijvoorbeeld een mooie buitenkeuken met Kamado op Pinterest of Instagram en wilt u eentje op dezelfde manier of juist met meer of minder functies? Stuur ons dan gewoon de foto ervan met eventuele opmerkingen. Wij stellen dan een plan op en sturen u een prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan kunnen wij aan de slag en beginnen met het maken van uw Kamado buitenkeuken. Voor u het weet heeft u een geheel op maat gemaakte blikvanger in uw tuin!

Mocht u nou uw fantasie de vrije loop willen laten, dan kan dat ook. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het! Wat dacht u van een buitenkeuken Kamado met spoelbak, kastjes, lades, zijtafeltjes, koelkast of verlichting? Ook het keukenblad kan naar wens worden gekozen. Neem bijvoorbeeld een supermooi betonnen blad voor uw Kamado buitenkeuken!Houten buitenkeuken Kamado

Een Kamado buitenkeuken van hout is veruit het populairst. Daarin zijn natuurlijk vele keuzes te maken, afhankelijk van uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een steigerhouten buitenkeuken Kamado of eentje van douglas. Uiteraard is het ook mogelijk om met diverse soorten hout te werken of om verschillende materialen te gebruiken, zoals kunststof. Zo stelt u in een handomdraai een unieke buitenkeuken samen die wij vervolgens voor u maken.

Kamado tafel

Naast keukens maken wij voor de Kamado verschillende meubelen. Onder andere een Kamado tafel welke enorm populair is onder de Kamado bezitters. Deze verrijdbare tafel met inklapbare zijtafel voor meer werkruimte hebben wij het afgelopen jaar al vele malen mogen maken.

Bekijk Kamado meubels

Zelf een buitenkeuken Kamado maken of uitbesteden?

Waarom zou u zelf beginnen aan een groot project zoals het maken van een buitenkeuken? Zelf een buitenkeuken Kamado maken is een hele klus met kostbare risico’s. De kans op fouten is groot, wat veel geld kan kosten. Hout en vooral de elementen en spullen die u wilt inbouwen lopen al snel in de papieren! Met onze jarenlange expertise in het maken van Kamado buitenkeukens staan wij garant voor een goed en kwalitatief eindproduct.

  • De voordelen van De Buitenkeuken Timmerman:
  • 5 jaar de expert in het maken van Kamado buitenkeukens
  • Meer dan 100 buitenkeukens Kamado opgeleverd
  • De scherpste prijzen van Nederland
  • Alle buitenkeukens Kamado op maat gemaakt
  • Korte lijntjes en persoonlijk contact

Wilt u vrijblijvend meer informatie of bent u geïnteresseerd in een Kamado buitenkeuken op maat van De Buitenkeuken Timmerman? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met al uw vragen en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

Bekijk buitenkeukens Kamado