Boretti buitenkeuken

Boretti is een welbekende speler in de markt en dat is niet voor niets. Boretti staat voor kwaliteit. Hun innovatieve kooktechnologie, tijdloze uitstraling en no-nonsense design maken dat de barbecues van Boretti perfect geschikt zijn voor een buitenkeuken. Uitgerust met vele modules en opties zijn de buitenkeukens van Boretti helemaal ingesteld op uw wensen en behoeften. Bij De Buitenkeuken Timmerman timmeren we al meer dan 5 jaar aan de weg als de grootste buitenkeuken specialist van Nederland. We maken dan ook graag een Boretti buitenkeuken op maat!

Boretti buitenkeuken geheel naar uw wensen

Bij De Buitenkeuken Timmerman werken we op basis van 100% maatwerk. U bepaalt, wij maken. Laat uw fantasie de vrije loop of doe inspiratie op via het internet. Weet u helemaal nog niet wat bij u past, dan denken we graag met u mee. We stellen een plan op en maken een tekening voor uw Boretti buitenkeuken. Er zijn vele mogelijkheden, afhankelijk van uw behoeften. Wat dacht u van een Boretti buitenkeuken met koelkast en een wijnrek? Zelfs een kookplaat en spoelbak behoren tot de mogelijkheden. U kunt het zo gek niet bedenken.

Bekijk Boretti buitenkeukens

Buitenkeuken met Boretti of gas barbecue

U kunt kiezen uit diverse barbecues voor uw Boretti buitenkeuken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Boretti Da Vinci Nero buitenkeuken? De Boretti Da Vinci Nero is een absolute alleskunner en perfect om op een zomeravond de heerlijkste gerechten op te bereiden. Daarnaast kunt onder andere kiezen voor een Boretti Marciano XL buitenkeuken, Boretti Luciano buitenkeuken, Boretti Ibrido buitenkeuken en nog veel meer. Dus welke BBQ u ook wenst en of u nou een Boretti buitenkeuken op gas wilt of niet, wij kunnen overal rekening meehouden.

Heeft u liever een BBQ van een ander merk in uw buitenkeuken of helemaal geen BBQ? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Het grote voordeel is dat we een eigen voorraad aanhouden met verschillende barbecues, waardoor u altijd zeker bent van snelle levertijden, goede garantie en geschiktheid. Het kan ook zijn dat u een eigen barbecue heeft die u wilt inbouwen. In dat geval nemen we ook dat mee in het plan. Alles naar wens? Dan gaan we aan de slag.

Zet De Buitenkeuken Timmerman aan het werk

Een Boretti buitenkeuken is een echte eyecatcher in uw tuin. Laat uw fantasie de vrije loop en voor u het weet heeft u een op maat gemaakte kookvertrek in de tuin staan!

Dit is waarom u bij ons aan het juiste adres bent:

  • Al ruim 5 jaar de specialist in Boretti buitenkeukens opmaat
  • We hebben al meer dan 1000 buitenkeukens gemaakt
  • De beste buitenkeukens voor de laagste prijzen
  • Maatwerk is altijd ons uitgangspunt
  • Persoonlijk en snel contact
  • Snelle oplevering
  • Boretti BBQ’s op voorraad

Heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.